Spécialist in filet américain, préparé en hartige spreads

Spécialist in filet américain, préparé en hartige spreads

The perfect taste

Voor ons is de productie van de perfecte smaak van filet américain en préparé een kunst. De juiste gradatie van ingrediënten garandeert altijd een perfecte smaak, aantrekkelijke kleuren en een lange houdbaarheid.
Voor ons is de productie van de perfecte smaak van filet américain en préparé een kunst. De juiste gradatie van ingrediënten garandeert altijd een perfecte smaak, aantrekkelijke kleuren en een lange houdbaarheid.

Eigen recepturen

In onze inhouse R&D-afdeling ontwikkelen we eigen recepturen. Dankzij geregeld marktonderzoek zijn we permanent op de hoogte van de nieuwste trends en kansen in de voedingswereld.

Private Label

We ontwikkelen ook op vraag van de klant, van u dus. We achterhalen welke smaak u en uw doelgroep prefereren, gaan na wat de lokale markt verlangt en zorgen voor een product dat onderscheidend is van dat van uw concurrent.

Onze heerlijke spreads

P.jpg
Préparé du chef
P-PICANT.jpg
Préparé picant
P-UI.jpg
Préparé ui
P-MARTINO.jpg
Préparé Martino
P.jpg
Préparé du chef
P-PICANT.jpg
Préparé picant
P-UI.jpg
Préparé ui
P-MARTINO.jpg
Préparé Martino

Prepare
for the best

Ontdek ons volledige gamma overheerlijke spreads. Du chef of Filet Americain? Ui of liever Martino? Één ding staat vast, iedereen heeft zijn favoriet.

Prepare
for the best

Ontdek ons volledige gamma overheerlijke spreads. Du chef of Filet Americain? Ui of liever Martino? Één ding staat vast, iedereen heeft zijn favoriet.

Contact

Nog steeds vragen?

Heeft u nog vragen over onze heerlijke recepturen, zin om eens samen te zitten en kijken wat we voor u kunnen doen of gewoon even proeven van onze heerlijke spreads? Laat ons iets weten, wij zijn alvast préparéd.
Heeft u nog vragen over onze heerlijke recepturen, zin om eens samen te zitten en kijken wat we voor u kunnen doen of gewoon even proeven van onze heerlijke spreads? Laat ons iets weten, wij zijn alvast préparéd.

tekens resteren...